Taktvätt Olofström

vM Alltjänst – för dig i Olofström som behöver hjälp med taktvätt

vM Alltjänst

Välkommen till vM Alltjänst, ett företag vars idé är att underlätta din vardag. Oavsett om du i Olofström behöver hjälp med en taktvätt, röja i trädgården eller få grejer körda till tippen, eller någonting annat, så finns vi här för din skull! Vi är det perfekta företaget för både privatkunder och företagare, och är du intresserad av att anlita oss eller om du har frågor och funderingar, så ser vi fram emot att du hör av så snart som möjligt.

Om oss

vM Alltjänst är ett alltjänstbolag som erbjuder prisvänliga tjänster. Alla kunder är lika betydelsefulla för oss och vi hjälper till med både stora och små uppdrag. Alla i Olofström som behöver hjälp med taktvätt kan anlita oss.

Kontakta oss för en gratis offert!

Taktvätt Olofström

Säkerheten i fokus

Säkerheten är a och o när vi fäller träd, både för er skull och vår. Vi åtar oss både ”vanliga” trädfällningar och dem som är större och mer komplicerade.

Alltid nöjda kunder

Det är alltid varje kunds önskemål och behov som är i centrum, alltför att denne ska bli 100 procent nöjd både med jobbet och vår kundservice.

Vad vi erbjuder för tjänster

Vårt motto är som sagt att underlätta er vardag. Som det alltjänstbolag vi är så erbjuder vi många olika tjänster, se våra tjänster här nedanför.

Trädfällning

Hos oss finns expertisen när det kommer till trädfällning. Ibland räcker det med att såga ner trädet vid roten, medan andra träd kräver mer avancerade åtgärder såsom sektionsfällning. Vilken typ av trädfällning som passar bäst avgör vi i varje enskilt fall.

Ni kan också få hjälp med

  • trädgårdsarbeten
  • finplantering
  • röjning
  • flisning
  • bortforsling
  • möbelmontering
  • fönsterputsning
  • byggnation av häst/kohagar.

Detta är exempel på tjänster, om ni vill få hjälp med någonting som inte finns i listan så kontakta oss i vilket fall, kanske kan vi hjälpa till!

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

vM Alltjänst AB

VÄSTRA STORGATAN 12, 293 38 Olofström

070-6378235

andreas.vmaab@gmail.com

Taktvätt Olofström

Välkommen till vM Alltjänst, ett alltjänstbolag som erbjuder ett brett urval av tjänster. Vi erbjuder bland annat taktvätt i Olofström med omnejd.

Taktvätt Olofström